Wunderhorse deelt meeslepende nieuwe single ‘Leader Of The Pack’

  • Whatsapp
Wonderpaard

Wunderhorse zet de bitterheid op zijn kop met een scuzzy nieuwe single ‘Leader Of The Pack’, de volgende versie van het aanstaande debuutalbum ‘Cub’.

Read More

In een persbericht besprak Wunderhorse de thematische interesse van het lied. “[It’s] over verraad,’ zei hij, ‘over het niet kunnen ontsnappen aan het ding dat aan je vreet, het is een lied dat is geschreven om wraak te nemen.’

Luister hieronder naar ‘Leader Of The Pack’:

Wunderhorse – alias Jacob Slater – brengt op 16 september zijn debuutalbum ‘Cub’ uit via Communion. Het aanbod bevat eerdere singles ‘Teal’, ‘Butterflies’, ‘Poppy’ en ’17’.

Bij de aankondiging van het album vorige maand, besprak Slater zijn overgang van frontman van Dead Pretties naar een soloartiest. “Ik was het zat om op het podium te moeten staan ​​en te doen alsof ik mezelf elke avond wilde rondgooien en dingen kapot wilde maken en deze intense liedjes wilde zingen,” zei hij.

“Het waren goede nummers, maar ik had niet gedacht dat we in staat zouden zijn om de meer introspectieve muziek te maken die ik wilde maken. Ik dacht dat het mensen zou vervreemden.”

Wonderpaard. CREDIT: Helen Whitaker

Hij voegde eraan toe: “Ik stopte met het gebruik van drugs en ik stopte met de band. De twee dingen leken hand in hand te gaan. Ik dacht dat als ik door zou gaan met de band, ik mezelf dat niet zou kunnen blijven aandoen.

“Er is de oude mythe dat je veel drugs moet nemen om echt creatief te zijn, maar ik was veel creatiever toen ik geen drugs gebruikte. Ik wilde weer van dat deel van mezelf houden en ik wilde weer verliefd worden op muziek.”

Naast de nieuwe release van vandaag (14 juli), heeft Slater aangekondigd dat hij op 20 oktober een headlineshow zal geven in Lafayette in Londen. verkrijgbaar via communie nu.

Related posts

Geef een antwoord