Shawn Mendes neemt 3 weken vrij van tour om zich te concentreren op geestelijke gezondheid: ‘Ik heb een breekpunt bereikt’

  • Whatsapp
Shawn Mendes neemt 3 weken vrij van tour om zich te concentreren op geestelijke gezondheid: 'Ik heb een breekpunt bereikt'

Shawn Mendes heeft vrijdag (8 juli) aangekondigd dat hij de komende drie weken van zijn Wonder: The World Tour vrij zal nemen om zich te concentreren op zijn geestelijke gezondheid.

Read More

“Het breekt mijn hart om dit te moeten zeggen, maar helaas moet ik de komende drie weken van shows via Uncasville, CT tot nader order uitstellen”, schreef Mendes op Instagram en Twitter. “Ik tour al sinds mijn 15e en om eerlijk te zijn is het altijd moeilijk geweest om weg te zijn van vrienden en familie. Na een paar jaar van de weg te zijn geweest, had ik het gevoel dat ik klaar was om er weer in te duiken, maar die beslissing was voorbarig en helaas heeft de tol van de weg en de druk me ingehaald en heb ik een breekpunt bereikt.

“Na een gesprek met mijn team en gezondheidswerkers, moet ik eerst en vooral wat tijd nemen om te genezen en voor mezelf en mijn geestelijke gezondheid te zorgen”, vervolgde Mendes’ bericht. “Zodra er meer updates zijn, beloof ik dat ik het je laat weten. Ik hou van jullie jongens.”

Ontdekken

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Mendes zou zaterdagavond spelen in St. Paul, Minnesota, en zoals hij in zijn bericht zei, zal de pauze van invloed zijn op data tot en met 29 juli in Uncasville, Ct. Andere steden die getroffen zijn door de vrije tijd: Omaha, Neb.; Milwaukee; Rosemont, Illinois; St. Louis; Cleveland; Pittsburg; Charlotte, NC; Raleigh, NC; Philadelphia; en Washington, DC

Mendes vond steun van zijn collega-artiesten in de commentarensectie, waarbij Maggie Rogers, Giveon, Brett Eldredge, Remi Wolf en meer harten en andere berichten voor de popster achterlieten.

Zie de aankondiging van Mendes hieronder:

Related posts

Geef een antwoord