Noah Schnapp zegt dat het “allemaal goed” gaat met Doja Cat

  • Whatsapp
Doja Cat verliest meer dan 200k Instagram-volgers na het uithalen van 'Stranger Things'-ster Noah Schnapp

Noah Schnapp heeft gezegd dat de dingen tussen hem en Doja Cat “allemaal goed” zijn nadat hun publiek ruzie had.

Read More

De Vreemde dingen acteur ging gisteravond (13 juli) naar TikTok om een ​​video te plaatsen waarin hij een game speelt die is ingesteld op een versie van het nummer ‘Kiss Me More’ van de muzikant.

  • LEES MEER: Dit is wat we weten over ‘Stranger Things’ seizoen vijf

“Jongens, alles is in orde, ik heb mijn excuses aangeboden en ik volg haar nog steeds en hou van haar muziek, no hard feelings”, schreef Schnapp in het bijschrift.

@noahschnapp

Versla mijn score

♬ kus me meer – audio

Vorige week had Schnapp onthuld dat hij door Doja Cat was gevraagd om haar details van hem te sturen Vreemde dingen co-ster Joseph Quinn, die Schnapp vraagt ​​om Quinn te vertellen “hmu”.

Doja bekritiseerde Schnapp nadat de uitwisseling openbaar was gemaakt, waarbij de muzikant in een Instagram Live zei dat ze “zich niet op haar gemak voelde” toen Schnapp de informatie in het openbaar deelde – en beschreef de verhuizing als “sociaal onbewust en mep”.

‘Laten we eerst proberen het rustig aan te doen,’ zei Doja. “Om eerlijk te zijn, dit is als een kind. Noah, ik weet niet hoe oud hij is, maar hij is niet eens ouder dan 21.

‘Als je zo jong bent, maak je fouten, doe je domme dingen. Ik probeer super eerlijk te zijn. Je doet domme shit, je zegt domme shit. Je verknoeit relaties met mensen. Je maakt fouten. Het is de bedoeling dat je zulke dingen doet, zodat je weet dat je het in de toekomst niet meer moet doen. Ik heb mijn deel van de fuck-ups gedaan, zodat ik niet weer een fuck up.

“Maar het feit dat Noah dat deed, alsof hij een privégesprek tussen mij en hem plaatste, is zo ongelooflijk sociaal onbewust en mep. Dat is zoiets als borderline slangenstront. Dat is net wezelstront.”

Ze voegde eraan toe: “Ik zeg niet dat dat zijn hele persoonlijkheid inkapselt. Ik kan me niet voorstellen dat hij dat is. Misschien is hij dat wel, als een hele slang. Maar zo zag ik hem niet. Ik ging ervan uit dat hij het rustig aan zou doen en hij ging informatie delen waarvan ik me niet op mijn gemak voelde als hij het deelde.”

Related posts

Geef een antwoord