Niets maakt mijn lippen zo zacht als het Laneige-slaapmasker – en het is $ 17 voor Amazon Prime Day

  • Whatsapp
Niets maakt mijn lippen zo zacht als het Laneige-slaapmasker - en het is $ 17 voor Amazon Prime Day

Read More

Ik zal echt met je zijn: mijn lippen worden heel gemakkelijk knapperig en droog. Als iemand die graag lipsticks en glossen draagt, is er niets erger dan te proberen het op een schilferige huid aan te brengen. Verschillende van mijn vrienden hebben mij het Laneige Lip Sleeping Mask ($ 17, oorspronkelijk $ 24) aanbevolen, en het heeft mijn leven volledig veranderd. Ik smeer dit masker op voordat ik ’s nachts ga slapen, en als ik wakker word, zijn mijn lippen zacht en mollig.

Als winkeldirecteur heb ik tonnen formules uitgeprobeerd die bedoeld zijn om je steenbolk zacht te maken, maar eerlijk gezegd, niets is te vergelijken met dit specifieke product. Wat ik waardeer, is dat mijn lippen de hele dag soepel blijven – ik hoef me geen zorgen te maken dat de tere huid een paar uur later knapperig en grof wordt. Als je meer overtuigingskracht nodig hebt, blijf dan lezen om de voor en na van mijn lippen te zien na gebruik van het product, evenals mijn eerlijke gedachten.

Wat ik leuk vind aan het Laneige Lip-slaapmasker

Dit lipmasker is niet plakkerig of ongemakkelijk – het glijdt soepel over en voelt heel rustgevend aan op mijn lippen. Ik geniet er zelfs zo van dat ik het overdag zelfs als lippenbalsem zal gebruiken. Ik waardeer het ook dat ik later een dik lipmasker kan aanbrengen en het niet van mijn gezicht druipt – de geleiachtige textuur blijft zitten.

Wat is het vermelden waard

Volgens het merk heeft “Lip Sleeping Mask een verzachtende balsemtextuur die nauw aan de lippen hecht voor snelle opname. Verrijkt met vitamine C en antioxidanten, biedt Berry Mix Complex een voedzaam zoete en geurige mix van frambozen-, aardbei-, cranberry- en bosbessenextracten om de zintuigen te verwennen.” Het is waar dat de bessen in de formule rijk zijn aan antioxidanten die de huid herstellen en hydrateren, dus het is logisch waarom dit masker zo goed werkt. Blijkbaar wordt er elke drie seconden een slaapmasker gekocht.

Voor wie is het Laneige Lip-slaapmasker het beste?

Als je droge, gebarsten of schilferige lippen hebt, zal dit masker een game-wisselaar voor je zijn. Het zorgt ervoor dat mijn lippen er voller uitzien en zachter aanvoelen na slechts een paar uur dragen. Zelfs als je lippen in goede conditie zijn, beschouw dit product dan als een kleine traktatie die een gladde, volle huid zal behouden.

Overige gegevens

  • Naast de originele bessensmaak, is het lipmasker ook verkrijgbaar in gummybeer, vanille, mango en zoete snoepjes.
  • Elk lipmasker wordt geleverd met een klein applicatorstaafje om te gebruiken, of je kunt het gewoon met je vingers aanbrengen.
  • De belangrijkste ingrediënten in de formule zijn sheaboter, murumuruboter, kokosolie en vitamine C.

Beoordeling:

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Macy Cate Williams


Laneige Lip-slaapmasker

Laneige Lip-slaapmasker

$ 15
van amazon.com

$ 24
$ 15
Nu 38% korting

van amazon.com

Nu kopen

Related posts

Geef een antwoord