Madison LeCroy grappen Olivia is ‘dakloos’, verklaart Shade zal ‘doorgaan’

  • Whatsapp
Madison LeCroy zegt dat haar schaduw naar Olivia-bloemen erger had kunnen zijn

Terughoudend. Terwijl ze haar heen en weer sprak met Olivia Bloemen, Madison LeCroy wees erop dat ze oorspronkelijk probeerde aardig te zijn tegen Austen Krollzijn vriendin.

Read More

‘Ik dacht dat Olivia me een huismeisje noemde, aangezien we geen vrienden waren, een beetje een opgraving was. Ik heb niets dan aardige dingen over haar te zeggen, om eerlijk te zijn,” vertelde Madison, 31, exclusief aan Ons Wekelijks tijdens het promoten van seizoen 8 van Zuidelijke charme op dinsdag 12 juli. “Jullie weten dat ik sarcastisch ben, maar toen ik haar huiselijk noemde [it] had erger kunnen zijn. Ik dacht aan dakloos omdat ik denk dat ze bij haar vader en moeder woont.’

Madison LeCroy en Olivia Flowers. NBC (2)

De saloneigenaar merkte op dat de schaduw tussen het duo “zal blijven bestaan” totdat Olivia, 30, zelf “stopt met gooien”. ‘Ik ben hier voor’, voegde Madison eraan toe voordat ze haar mening gaf over de nieuwe relatie van haar ex-vriendje. ‘Ik denk dat ze lang is. Daar ga je. Ik denk dat ik haar daar bij Austen heb geplaatst en ik denk dat ze een geweldig stel zullen zijn.”

Toen hem werd gevraagd om te verduidelijken of Austen, 35, en Olivia een goede match zijn, voegde de inwoner van South Carolina eraan toe: “Zoals ik al zei, ze zijn allebei lang.”

Madison’s rotsachtige romance met Austen werd eerder verkend tijdens seizoen 6 en 7 van Zuidelijke charme. De kapper bevestigde later dat het paar het had opgezegd na twee jaar met elkaar te hebben gedate. “We zijn nu niet samen. Ik ben voor 1000 procent vrijgezel, en hij ook”, vertelde Madison Ons in december 2020.

De oprichter van Kings Calling Brewing woog ook dat ze hun ups en downs moesten bekijken na hun uiteenvallen. “Ik had zoiets van, ‘Austen, wat ben je aan het doen?’” deelde hij met Ons diezelfde maand. “Wat je ziet [on TV] gebeurde in mei, juni, juli. Mensen gaan ervan uit dat we gisteren uit elkaar zijn gegaan.”

Na hun splitsing ging Madison verder met Brett Randle en het paar kondigde hun verloving aan in oktober 2021 na zeven maanden daten. De Winterhuis ster, van zijn kant, toonde zijn romance met Olivia tijdens seizoen 8.

Tijdens de première, die in juni werd uitgezonden, hadden Madison en Olivia moeite om een ​​band op te bouwen toen de nieuwkomer de zakenvrouw een ‘homegirl’ noemde. Als reactie daarop ging Madison naar sociale media om haar mening te geven over de opmerking. “Ik ben liever een homegirl dan een huiselijke meid 😎”, schreef ze op 25 juni bij een Instagram-foto.

Hoewel Madison niet op dezelfde pagina staat met de nieuwe vriendin van Austen, heeft ze het goedgemaakt met zijn BFF Craig Conover.

“Craig en ik waren vrienden, we waren helemaal niet bezorgd over Austen,” vertelde Madison Onsen merkt op dat ze ook close is met de vriendin van haar costar Paige DeSorbo. “Ik hou van Paige. Ik ben een grote fan van Paige. Ik praat vrij regelmatig met haar en Craig en ik gaan ver terug.”

Ze vervolgde: “Het is als een broer en zus relatie. Dus als hij en ik vechten of wat dan ook, het is nooit – ik bedoel, het werd kwaadaardig [during the season 7 reunion] – maar we zijn goed.’

Zuidelijke charme uitgezonden op Bravo Thursdays om 21.00 uur ET.

Met rapportage door Sarah Hearon

Luister naar Hot Hollywood van Us Weekly terwijl de redactie van Us elke week de heetste nieuwsberichten op het gebied van entertainment neerzet!
Luister op Google Play Muziek

Related posts

Geef een antwoord