Kristin Cavallari over daten: ‘Ik ga alleen voor de geverifieerde’ DM’s

  • Whatsapp
Kristin Cavallari Dating Im Only Going Go Geverifieerde DM

Read More

Kristin Cavallari. Beeldpersbureau/NurPhoto/Shutterstock

Niet regelen! Kristin Cavallari voorgeschoteld over hoe ze haar DM’s tot nu toe gebruikt – en hoeveel mannen ze geromantiseerd heeft – volgt Jay Cutler splitsen.

“Mensen hebben me geadopteerd. Wederzijdse vrienden”, onthulde de 35-jarige ster in de aflevering van dinsdag 19 juli van de “Niet mager, maar niet dik“podcast. “Mijn DM’s zijn in wezen mijn dating-app geweest.”

De oprichter van Uncommon James bekende: “Ik ga alleen voor de geverifieerde [accounts]. Ik kan niet door al mijn DM’s filteren, maar ik zie die blauwe vinkjes, schat.’

Cavallari, die in april 2020 haar scheiding van Cutler, 39, aankondigde, merkte op dat hoewel ze op zoek gaat naar geverifieerde Instagram-gebruikers, dit niet betekent dat ze met een beroemdheid wil daten.

“Ik heb liever dat iemand niet is” [famous]. Ik ben echt, in mijn hoofd, mijn ideale man een zakenman die niemand kent, “de heuvels aluin uitgelegd. “Ik hou niet zo vaak van mensen. Ik heb een date gehad met een zakenman in Nashville. Ik ben nogal kieskeurig, denk ik. Maar ik ga geen genoegen nemen, ik blijf kieskeurig.”

De Ware wortels auteur – die zonen Camden, 9 en Jaxon, 8, en dochter Saylor, 6, deelt met de voormalige quarterback – is enigszins stil geweest over haar liefdesleven sinds de scheiding twee jaar geleden.

In feite onthulde Cavallari donderdag dat terwijl haar korte romance met… Jeff Dye maakte de krantenkoppen eind 2020, hij was niet haar eerste relatie na de splitsing.

“Ik ben de laatste tijd redelijk in staat om dingen op de DL te houden, wat leuk is”, vertelde ze de luisteraars. ‘Ik heb meteen na Jay met iemand gedate, ongeveer vijf, zes maanden. Ik ging vijf of zes maanden met Jeff uit, vlak na die andere man. Daarna heb ik een tijdje helemaal niet gedate.”

Cavallari noemde de 39-jarige komiek de “perfecte man” tot nu toe na Cutler, en merkte op dat hij “grappig en zo lief” voor haar was. Ons Wekelijks bevestigde in maart 2021 dat het paar na vijf maanden uit elkaar ging.

De Balanceren op hoge hakken auteur voegde eraan toe dat ze sinds maart “actief aan het daten is” terwijl ze in Nashville woonde met haar kleintjes. “Ik was een paar maanden met iemand aan het daten, maar ik bleef op andere dates gaan”, legde ze uit. “Ik heb nogal wat dates gehad.”

Ondanks dat ze haar teen terug in de datingwereld dompelde, bevestigde Cavallari dat ze nog steeds vrijgezel is. Dat betekent dat nee, ze is niet romantisch betrokken bij haar middelbare schoolliefde Stephen Collettiook al co-hosten ze de podcast “Back to the Beach”.

Op de vraag of de voormalige Laguna strand paar had nog steeds een vonk, zei Cavallari: “Nee.” Ze zong echter zijn lof en zei: “Ik heb zoveel liefde voor hem en dat zal ik altijd blijven doen. Hij was mijn eerste echte liefde. Het was zo’n lieve, lieve liefde, maar nee. Nee, ik hou van hem.”

Luister naar Hot Hollywood van Us Weekly terwijl de redactie van Us elke week de heetste nieuwsberichten op het gebied van entertainment neerzet!
Luister op Google Play Muziek

Related posts

Geef een antwoord