Kim Kardashian: Ik droeg nooit ondergoed voor SKIMS!! – Media Afhalen

  • Whatsapp
Kim Kardashian zegt dat verschillende Kanye West-grappen zijn verwijderd uit haar 'SNL'-debuut - Media Take Out

Kim Kardashian beweerde dat ze voor SKIMS nooit ondergoed droeg.

Read More

“Ik was lange tijd een meisje zonder ondergoed, gewoon omdat ze me lastig vielen”, zei ze Pagina zes. “Een goede laatste paar jaar zou ik gewoon geen ondergoed dragen, en nu doe ik het en ik ben geobsedeerd.”

Kim is momenteel in de rechtbank met de rest van haar familie nadat Blac Chyna hen had aangeklaagd wegens laster en voor het annuleren van haar realityshow.

“Ik daag ze voor de rechtbank om op te komen voor mijn wettelijke rechten en om een ​​voorbeeld te zijn voor mijn kinderen dat ‘wat goed is, goed is, wat fout is, is fout.’ En wat ze deden was zo verkeerd’, zei ze. “Ik ben zo dankbaar dat een jury eindelijk zal luisteren naar wat er werkelijk achter gesloten deuren is gebeurd – de leugens die werden verteld en de schade die werd aangericht. Aan het einde van het proces zal ik met trots King en Dream kunnen vertellen dat ik er alles aan heb gedaan om het onrecht dat mij is aangedaan recht te zetten. En dat ik in het leven hoop dat ze ook voor zichzelf kunnen opkomen als het er toe doet.”

Labels ·Kim Kardashian·skims

Related posts

Geef een antwoord