Joe Rogan wil Usman vs Canelo UFC zien vechten – Media Take Out

  • Whatsapp
Joe Rogan wil Usman vs Canelo UFC zien vechten - Media Take Out

Joe Rogan verscheen in de 4/20 aflevering van “Hotboxin With Mike Tyson” en deelde zijn droom UFC-gevecht.

Read More

“Ik zou graag zien dat ‘Kamaru Usman]tegen Canelo vecht, echt waar”, zei Rogan. “Niet omdat ik denk dat hij een favoriet is in een bokswedstrijd tegen een van de beste boksers aller tijden, maar ik wil dat hij een gigantische betaaldag krijgt. Op dezelfde manier als ik zou willen zien [Francis] Ngannou vecht tegen Tyson Fury. Dat is een manier waarop je een hoop geld kunt verdienen, en ik denk niet dat het zijn potentieel als UFC-jager schaadt. Ik denk dat het een ervaring van onschatbare waarde voor hem zou zijn, als kampioen, als hij dat gevecht zou hebben en dan terug zou komen naar MMA. Ik denk dat hij waarschijnlijk nog beter zou zijn als spits als hij er relatief ongeschonden doorheen komt, zelfs als hij verliest.”

Deze week liet Tyson zijn eigen gevecht viraal gaan nadat hij naar verluidt een vervelende fan op het hoofd had geslagen tijdens een vlucht.

Labels ·Joe rogan’canelo alvarez·Kararu Usman

Related posts

Geef een antwoord