Ik ben geen professionele chef-kok, maar deze messenset zorgt ervoor dat ik me zo voel

  • Whatsapp
Ik ben geen professionele chef-kok, maar deze messenset zorgt ervoor dat ik me zo voel

Als POPSUGAR-editors selecteren en schrijven we onafhankelijk dingen die we leuk vinden en waarvan we denken dat jij ze ook leuk zult vinden. Als u een product koopt dat we hebben aanbevolen, ontvangen we mogelijk aangesloten commissie, wat op zijn beurt ons werk ondersteunt.

Read More

Wie wist dat het geheim van betere huisgemaakte maaltijden een verse set messen was? Geïnspireerd door de vele TikTok-recepten die ik heb ‘bewaarde’ om in de toekomst te maken – om later te negeren – begon ik eindelijk mijn messen te upgraden, en Made In’s leverde niet alleen op, maar ze brachten ook veel plezier bij het hakken en koken.

Allemaal gemaakt van met stikstof behandeld metaal, gemaakt door een familiebedrijf van de vijfde generatie in Thiers, Frankrijk (blijkbaar de messenhoofdstad van de wereld), Made In’s messenset bevat vier messen: het koksmes, het “allesdoen all-star” voor alle keukenbehoeften; het Nakiri-mes speciaal voor het nauwkeurig snijden van groenten; het broodmes; en het schilmesje voor kleinere of vreemd gevormde sneden.

Na de lovende recensie van mijn collega over het anti-aanbak kookgerei van het merk DTC, dat je blijkbaar een betere kok zal maken, was ik niet verrast door de kwaliteit van deze messen. Ik had eerder een willekeurig assortiment verschillende messen die zeker hun werk deden, maar ze waren op geen enkele manier luxueus. De kwaliteit van Made In begint bij de verpakking – elke doos wordt geleverd met een schattig klein verband en veilige mesbeschermers om de messen te beschermen. De messen zelf zijn zwaar, maar veel steviger dan alle messen die ik ooit heb gebruikt, en ze liggen prettig in de hand.

Nadat ik deze luxe messen ongeveer twee maanden in mijn bezit had, merkte ik dat ik het meest naar het koksmes reikte en het gebruikte om alles van vlees tot groenten in verschillende karbonades en maten te snijden. Maar mijn favoriet is eigenlijk het Nakiri-mes, omdat ik hierdoor groenten fijner hak dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Het is perfect voor het snijden van groenten in bevredigende kleine blokjes en het fijnhakken van elk soort ingrediënt. Ik ben geen messenexpert, maar ik ben dol op koken, en de Made In-messen hebben het makkelijker en leuker gemaakt. Pak een set of individueel mes voor jezelf vooruit.

Related posts

Geef een antwoord