‘Ik ben de moeder van Harper. Ik ben hier om haar op te halen’: Beckham’s angsten toen stalker dochter van school probeerde te halen

  • Whatsapp
David Beckham staat met zijn dochter Harper Seven Beckham tijdens de eerste helft van Game 2 van een NBA-basketbal eerste ronde playoff-serie tussen de Miami Heat en Atlanta Hawks, dinsdag 19 april 2022, in Miami.  (AP Foto/Lynne Sladky)

David en Victoria Beckham hebben gesproken over hun angsten na een poging van een stalker om hun 11-jarige dochter van school op te halen.

Read More

Een Britse rechtbank hoorde dat Sharon Bell, 58, werd gearresteerd nadat ze aanwezig was Harper’s school op 18 november 2021 en vertelde het personeel: “Ik ben de moeder van Harper. Ik ben hier om haar op te halen.”

Ze wordt er ook van beschuldigd dat ze sinds 2016 meerdere keren heeft geprobeerd contact op te nemen met David, 47, en naar de huizen van het paar te gaan in een poging om de voormalige voetballer te zien.

LEES VERDER: Vrouw vliegt door de VS om man te ontmoeten die haar dumpt terwijl ze een dutje doet

David Beckham met dochter Harper. (AP)

Zowel David als Victoria legden verklaringen af ​​aan de Westminster Magistrates Court, waarin ze de impact van het angstaanjagende gedrag van de vrouw beschreven.

David zei: “Ik had het gevoel dat de taal in de brieven escaleerde en emotioneler en bedreigender werd voor mij en mijn familie – en dit maakte me ongerust.

“Ze verscheen zonder waarschuwing, waardoor de dreiging meer gericht en intimiderend werd. Ik voelde me hulpeloos en boos dat ik niets kon doen.”

Victoria’s verklaring luidde: “Vanwege de hoeveelheid aandacht [my husband and I receive from fans]worden we zelden geïnformeerd over de aard van de communicatie van fans.

LEES VERDER: Prins Harry over het belang van ‘veerkracht opbouwen’ tegen ’trauma, verlies, verdriet’

Voetbalster David Beckham arriveert op donderdag 9 mei 2019 in Bromley Magistrates Court voor een hoorzitting nadat hij werd gespot met zijn mobiele telefoon terwijl hij in zijn Bentley reed, in Londen, op donderdag 9 mei 2019. De magistraat heeft de bevoegdheid om zes strafpunten en een boete van £ 200 op te leggen voor de aanklacht van het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden.  (Victoria Jones/PA via AP)
David Beckham heeft gesproken over zijn angsten voor zijn familie in een verklaring voorgelezen in de rechtbank. (AP)

“Ik heb geprobeerd haar te beschermen en ik maak me zorgen over haar veiligheid. Ik ben erg bezorgd en bang dat Harper naar het park gaat of mee op schoolreisjes wordt genomen.”

Bell geloofde naar verluidt dat ze een relatie had gehad met David Beckham en dat hij en Victoria hadden samengespannen om eieren van haar te stelen.

Ze stuurde op 5 juli een handgeschreven brief naar het huis van Beckham in Oxfordshire, waarin stond: “Ik heb je adres van een detectivebureau, ik hoop dat je het niet erg vindt. Ik heb gevoelens voor je, David.

David en Victoria Beckham arriveren voor de huwelijksceremonie van Prins Harry en Meghan Markle in St. George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, nabij Londen, Engeland, zaterdag 19 mei 2018. (Andrew Milligan/poolfoto via AP)
‘Ik had het gevoel dat de taal in de brieven escaleerde.’ (AP)

‘Victoria is me wat geld schuldig, David, omdat ze zei dat ze al jaren mijn bankrekening berooft, wat niet erg aardig is. Ik zou het op prijs stellen als ze er niet was.’

Bell probeerde op 9 juli toegang te krijgen tot het pand, de rechtbank hoorde, maar kreeg van het beveiligingspersoneel te horen dat ze het verkeerde adres had. Ze stuurde nog een brief naar het huis van de Beckhams in Holland Park en arriveerde op 9 september op de locatie.

“Je zei dat als ik je eerst schrijf en ik ben ongewapend (wat ik zal zijn), dan kan ik binnenkomen voor een praatje en een kopje thee (Earl Gray is mijn favoriete thee). Ik wil heel graag met je praten, dus alsjeblieft mag ik binnenkomen voor een praatje?” het leest.

“Ik wil gewoon met je praten. Dat ben je me verschuldigd, David (PS ik zou graag bij je zijn als je een hersenoperatie moet ondergaan om je een paar nieuwe hersencellen te geven) en je vriend Tom Cruise heeft me echt van streek gemaakt, David.

De stalker probeerde de 11-jarige dochter van het stel, Harper, van school te halen.
De stalker probeerde de 11-jarige dochter van het stel, Harper, van school te halen. (Instagram)

“Hij heeft me vreselijke dingen aangedaan.”

Een brief die in oktober naar David Beckham werd gestuurd, beschreef Bells liefde voor hem.

“Ik hou echt van je en doe dat al sinds we kinderen waren”, stond er.

David vertelde de rechtbank dat hij Bell nog nooit heeft ontmoet en dat hij bezorgd is dat haar gedrag “escaleert” en dat ze “onregelmatig en onvoorspelbaar” wordt.

Bell, die via een videolink voor de rechtbank verscheen, werd vanwege een psychische stoornis niet strafrechtelijk vervolgd. Districtsrechter Michael Snow hield haar vast op grond van de Mental Health Act. Ze is ook onderworpen aan een Stalking Protection Order voor onbepaalde tijd, waardoor ze geen contact kan opnemen met de familie Beckham.

Voor een dagelijkse dosis 9Honey, schrijf je hier in op onze nieuwsbrief.

Buig het zoals Beckham

Bend It Like Beckham cast: toen en nu

Related posts

Geef een antwoord