Hoe ik me kleed als een grootmoeder aan de kust voor minder dan $ 50

  • Whatsapp
Hoe ik me kleed als een grootmoeder aan de kust voor minder dan $ 50

Read More

Zodra TikTok influencer Lex Nicoleta het internet introduceerde bij de esthetiek van de kustgrootmoeder, ik wist dat ik er helemaal bij was. Om de look te begrijpen, stel je jezelf voor als Diane Keaton in een Nancy Meyers-film, of Martha Stewart die het diner opklopt in haar strandhuis. De vibes zijn een volledig neutraal kleurenpalet met veel lichtgewicht stoffen en klassieke silhouetten. Hoewel het uiterlijk moeiteloos moet zijn, kan het ook duur zijn om te bereiken. Daarom daagde ik mezelf uit om twee outfits te creëren die helemaal kustgrootmoeder zijn zonder een groot prijskaartje.

Verderop zul je zien dat al mijn belangrijkste stukken minder dan $ 50 zijn. Ik combineerde deze items met schoenen en accessoires die ik al in mijn kast had staan ​​en die ik ook voor jullie uitgezocht heb. Blijf lezen om mijn uiterlijk te bekijken en te zien of de stijl van de kustgrootmoeder iets is dat je zelf wilt proberen.

Look 1: Moeiteloze neutrale jurk en gezellige crèmekleurige trui

Sleutelstuk: Deze Old Navy Cotton-Poplin Cami Maxi Swing Dress ($ 36, oorspronkelijk $ 45) is ongelooflijk comfortabel en bevat mijn meest favoriete kenmerk: zakken! Hij valt wel een beetje groot, dus ik zou een maat kleiner aanraden. Ik heb hem nu twee keer gewassen en hij blijft mooi. Eerlijk gezegd denk ik dat ik het in meer kleuren nodig heb.

Accessoires: Ik combineerde mijn comfortabele jurk met deze Universal Thread Holden Platform Sport-sandalen ($ 30) die geweldig zijn om de hele dag rond te lopen. Ik waardeer dat alle riemen verstelbaar zijn met klittenband. Ik heb ook deze Who What Wear Collection Charlotte Cropped Cardigan ($ 64, oorspronkelijk $ 128) over mijn schouder gebonden – het is de hele zomer mijn vertrouwde gelaagde stuk geweest; de cropped stijl ziet er geweldig uit met jurken.

Outfit-opmerkingen: Dus hoe precies doet dit kanaal kustgrootmoeder? Om te beginnen is het neutrale kleurenpalet de sleutel – je moet je look behouden in tinten bruin, beige en wit. De lichtgewicht stof en schoenen maken dit een geweldige outfit voor op het strand, en je wilt altijd die kustvibe uitstralen. Bovenkleding voor grootmoeders aan de kust is strikt truien, daarom heb ik deze look afgemaakt met mijn crèmekleurige vest.

Look 2: Gingham-blouse en witte short met daarop een geweven hoed

Sleutelstukken: Deze Old Navy Puff-Sleeve Smocked Seersucker Babydoll Swing Blouse ($ 20, oorspronkelijk $ 35) is fantastisch voor mij omdat ik een D-cup heb, maar het is zo ondersteunend dat ik niet eens een bh hoef te dragen. De kwaliteit is zeer indrukwekkend en de pofmouwen zijn mooi ontworpen. Ik combineerde de blouse met mijn favoriete paar Old Navy High-Waisted Slouchy Straight White Cut-Off Non-Stretch Jean Shorts ($ 24, oorspronkelijk $ 35), die een binnenbeenlengte van vijf inch hebben. Ik ben dol op de langere shorts die deze zomer trending zijn.

Accessoires: Ik maakte mijn look af met deze schattige Familyhouse Handmade Woven 100% Raffia Bow Sun Hat ($ 6), die de liefste verrassing achterin heeft – een grote geweven strik. Ik heb ook mijn ultracomfortabele Birdies Cardinal-sneakers aangetrokken ($ 145); ze zijn zo gedempt dat het voelt alsof je op kleine kussens loopt.

Outfit-opmerkingen: Als de geweven hoed niet meteen de esthetiek van de kustgrootmoeder verraadt, kan ik je niet helpen. Diane Keaton zou deze hoed zeker dragen voor een van haar strandwandelingen in een rom-com. Elke kleindochter aan de kust zou witte denim in haar kast moeten hebben, en deze shorts zijn perfect voor de zomer. Mijn eenvoudige witte sneakers zijn geweldig om boodschappen te doen in je schattige kleine stad als je tegen een oude vlam aanbotst (doe alsof met mij).

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photography / Macy Cate Williams

Related posts

Geef een antwoord