Hannah Marks Interview: Don’t Make Me Go

  • Whatsapp
Hannah Marks Interview: Don't Make Me Go

Don’t Make Me Go-regisseur Hannah Marks praat met Screen Rant over haar persoonlijke connectie met het verhaal van de film, de opnames in Nieuw-Zeeland en meer.

Read More

Regisseur Hannah Marks’ Laat me niet gaan met John Cho en Mia Isaac als een vader-dochterduo, Max en Wally, die door de Verenigde Staten reizen om haar vervreemde moeder te vinden. Wanneer Max wordt gediagnosticeerd met een praktisch onoperabele hersentumor, streeft hij ernaar om Wally te leren over het leven in de tijd die hij nog heeft.

Prime Video’s Laat me niet gaan is de derde langspeelfilm van Marks na die van 2018 na alles en die van 2021 Mark, Mary en enkele andere mensen. Als acteur is Marks verschenen in films zoals: The Amazing Spider-Man, Banana Spliten Diner in Amerika.

Gerelateerd: Beste originele Amazon Prime-films

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Scherm razernij interviewde Marks over filmen Laat me niet gaan en hoe het verhaal van de film met haar resoneert.


Mia Isaac als Wally en John Cho als Max in Don't Make Me Go

Screen Rant: Je bent duidelijk vroeg in je carrière als regisseur, dus wat trok je aan in dit project?

Hannah Marks: Ik vond het geweldig dat het een vader-dochterverhaal was. Het is vrij zeldzaam om dat om welke reden dan ook op het scherm te zien. Het slaat eigenlijk nergens op, ik bedoel, het is zo’n belangrijke relatie, zo’n universele dynamiek en zulke universele thema’s. Ik vond het echt heel mooi.

Met Laat me niet gaanOmdat het verhaal van deze roadtrip door Amerika is, hoe heb je verschillende locaties gekozen om dat weer te geven?

Hannah Marks: We filmden eigenlijk in Nieuw-Zeeland, dus we filmden in Auckland in de winter, wat best gek was voor een Amerikaanse roadtrip-film in de zomer. Gelukkig had ik, als Amerikaan, het gevoel dat ik redelijk goed vat had op hoe die delen van het land eruit zagen en we probeerden ze zo goed mogelijk na te bootsen. Maar soms was het een beetje triest om de prachtige landschappen van Nieuw-Zeeland niet te filmen omdat ze niet op Amerika leken. Dus in die zin was het een beetje een uitdaging, maar ik denk dat we het hebben gehaald en we hadden een ongelooflijke lokale cast en crew, die ons echt hebben geholpen.

De eerste langspeelfilm die je regisseerde, na alles, behandelt ook persoonlijke relaties en terminale ziekte. Wat heb je geleerd van het werken aan zulke aangrijpende verhalen die gegrond zijn op de realiteit?

Hannah Marks: Ik denk dat de hoogste inzet die je in een film kunt hebben leven of dood is, dus ik voel me echt aangetrokken tot wat dat emotioneel tussen personages naar voren brengt, maar het is ook iets waar we allemaal mee te maken hebben. Mijn vader had kanker, ik had mijn eigen gezondheidsproblemen. Ik ben heel close met mijn ouders en ik was close met mijn grootouders toen ze nog leefden. Dus het voelde gewoon heel resonerend en belangrijk om te delen.

John en Mia waren zo indrukwekkend in die vader-dochterdynamiek. Hoe was het om ze hun relatie voor de camera te zien ontwikkelen?

Hannah Marks: Het was zo mooi. Ze waren helemaal verliefd en voelden op de set als een echte vader-dochter. Ze hebben het echt, echt gebracht en een poging gedaan om te binden, en dat deden ze prachtig. Mia is ongelooflijk toegewijd en gefocust. Ik was zo onder de indruk en ze was pas 16 toen we filmden. John is zo’n ervaren veteraan en een geweldige acteur, dus ze pasten goed bij elkaar en hij was erg behulpzaam bij het begeleiden van haar door haar eerste film.

Dit is een film met een hart onder de riem. Hoe zou u de algemene boodschap omschrijven?

Hannah Marks: Hoewel er enkele hartverscheurende aspecten van deze film zijn, denk ik dat het uiteindelijk hoopvol en optimistisch is, en het vertelt mensen dat ze hun dromen moeten volgen en nastreven wat hen gelukkig maakt.

Laat me niet gaan Korte inhoud


John Cho als Max en Mia Isaac als Wally in Don't Make Me Go

Wanneer alleenstaande vader Max (John Cho) ontdekt dat hij een terminale ziekte heeft, besluit hij alle jaren van liefde en steun die hij zal missen met zijn tienerdochter Wally (Mia Isaac) te proppen in de tijd die hij nog bij haar heeft. Met de belofte van langverwachte rijlessen, overtuigt hij Wally om hem te vergezellen op een roadtrip van Californië naar New Orleans voor zijn 20e universiteitsreünie, waar hij in het geheim hoopt haar te herenigen met haar moeder die hen lang geleden verliet.

Een geheel originele en emotionele reis, Don’t Make Me Go verkent de onbreekbare, eeuwige band tussen een vader en dochter van beide kanten van de generatiekloof met hart en humor mee voor de rit.

Bekijk ons ​​andere interview met Laat me niet gaan sterren John Cho & Mia Isaac, evenals ons vorige interview met Hannah Marks voor Mark, Mary en enkele andere mensen.

Volgende: Beste comedyfilms op Prime Video nu

Laat me niet gaan gaat op 15 juli in première op Prime Video.

Scarlet Witch in Doctor Strange 2

Marvel’s originele Avengers 5 Scarlet Witch-plan zou beter zijn geweest


Over de auteur

Related posts

Geef een antwoord