Ed Sheeran zegt dat hij “trots” was om een ​​video te maken die de visie van Jamal Edwards tot leven bracht

  • Whatsapp
Ed Sheeran zegt dat hij "trots" was om een ​​video te maken die de visie van Jamal Edwards tot leven bracht

Ed Sheeran heeft gezegd dat hij “trots” is dat hij een video heeft gemaakt die de “visie van wijlen Jamal Edwards tot leven heeft gebracht”.

Read More

  • LEES MEER: RIP Jamal Edwards, een inspiratie die van SB.TV een zwarte Britse culturele dynastie maakte

Edwards kreeg op 20 februari thuis in Acton, West-Londen, een hartstilstand nadat hij recreatieve drugs had gebruikt.

Sheeran onthulde dat hij Edwards enige tijd geleden had benaderd om de video te maken voor zijn samenwerking met Russ op zijn nieuwste track, ‘Are You Entertained’.

In een nieuwe post op Instagram onthulde Sheeran dat Edwards de hele video voor Sheeran had gepland, maar vlak voordat ze begonnen te fotograferen, stierf Edwards.

Sheeran legde verder uit dat Edwards’ moeder Brenda en zijn zus Tanisha zeiden dat ze hem vertelden dat ze de video moesten maken om “Jamal’s visie tot leven te laten komen”.

“Ik voelde me zo verdrietig op de dag”, zei Sheeran toen ze begonnen te filmen, “maar erg trots.” Hij vervolgde: “Ik wou dat Jam hier was om het te zien, ik wou dat we het samen hadden gedaan, maar hij zou zoemen hoe al zijn mensen samenkwamen en zijn visie tot leven brachten.”

Sheeran’s post, die je hierboven volledig kunt zien, luidt: “Ik was in december aan het dineren in New York toen @russ naar mijn tafel kwam, ik was een fan, dus we zaten gewoon en aten pasta en dronken samen wijn. Een paar dagen later stuurde ik hem het ruwe idee voor dit nummer, dezelfde dag dat hij me terugmailde met het af, wat ik geweldig vond.

“Hij zei dat we een video moesten maken, dus belde ik @jamaledwards, wetende dat hij iets ongelooflijks voor ons zou creëren. Jamal plande het vervolgens voor de komende paar maanden, stuurde me locaties, ideeën, cameo’s en probeerde er de beste video van te maken die iemand van ons kon maken.

“Het was de bedoeling dat we in februari zouden schieten, maar de dag voordat Russ wegvloog, stierf Jamal op tragische wijze. Onze hele wereld stond op zijn kop, en ik moest annuleren en Russ vertellen dat het niet gebeurde, maar hij was zo begripvol, tot een niveau dat ik nooit zou vergeten. Jamals moeder @brendaedwardsglobal en zus @Tanisha.arts_ zeiden een paar weken later dat we nog steeds moesten proberen om Jamals visie tot leven te laten komen, dus met de hulp van zijn geweldige productieteam bij @radicalmedia_london en de regie van @jakenava hebben we het gefilmd.”

“Ik voelde me zo verdrietig op de dag, maar erg trots. Ik wou dat Jam hier was om het te zien, ik wou dat we het samen hadden gedaan, maar hij zou zoemen hoe al zijn mensen samenkwamen en zijn visie tot leven brachten. Russ, bedankt dat je zo’n geweldig mens bent, en bedankt aan iedereen die deze video mogelijk heeft gemaakt. Jamal leeft voor altijd voort.”

Eerder dit jaar bracht Sheeran een eerbetoon aan Edwards na zijn dood. Jamal’s SB.TV-kanaal hielp de carrières van Sheeran te lanceren, evenals artiesten als Dave en Jessie J.

De singer-songwriter schreef op 23 februari op zijn Instagram-pagina naast een foto van Edwards met Sheeran: “Ik heb niets gepost, want ik kan de woorden niet vinden, ik kan niet antwoorden, want ik weet niet wat zeggen. Jamal is mijn broer. Zijn licht scheen zo fel. Hij gebruikte het alleen om anderen te verlichten en vroeg er nooit iets voor terug.

“Het licht van een ster schijnt nog miljoenen jaren nadat ze zijn verdwenen, en zijn licht zal op elk donker moment blijven branden, we zijn allemaal getuige van zijn kracht. Ik zou hier niet zijn zonder hem, zowel professioneel als persoonlijk. Er zal nooit iets zijn dat in de buurt komt van wat hij is, maar ik ben zo dankbaar dat ik in zijn baan heb bestaan. Mijn broer, kom op.”

Related posts

Geef een antwoord