Doja Cat verliest meer dan 200k Instagram-volgers na het uithalen van ‘Stranger Things’-ster Noah Schnapp

  • Whatsapp
Doja Cat verliest meer dan 200k Instagram-volgers na het uithalen van 'Stranger Things'-ster Noah Schnapp

Doja Cat heeft meer dan 200k Instagram-volgers verloren na het uithalen van Noah Schnapp.

Read More

De 26-jarige zangeres riep onlangs de Vreemde dingen ster voor het delen van hun privéberichten, waarin ze de jonge acteur vroeg om haar te koppelen aan zijn co-ster Joseph Quinn.

in een Instagram Live-videoDoja zei dat ze “zich niet op haar gemak voelde” toen Schnapp hun uitwisseling op sociale media deelde, en beschreef de verhuizing als “sociaal onbewust en mep”.

De zanger beschuldigde Schnapp er ook van zich als een “slang” te gedragen.

“Laten we eerst proberen het rustig aan te doen”, begon ze aan de video. “Om eerlijk te zijn, dit is als een kind. Noah, ik weet niet hoe oud hij is, maar hij is niet eens ouder dan 21.

‘Als je zo jong bent, maak je fouten, doe je domme dingen. Ik probeer super eerlijk te zijn. Je doet domme shit, je zegt domme shit. Je verknoeit relaties met mensen. Je maakt fouten. Het is de bedoeling dat je zulke dingen doet, zodat je weet dat je het in de toekomst niet meer moet doen. Ik heb mijn deel van de fuck-ups gedaan, zodat ik niet weer een fuck up.

“Maar het feit dat Noah dat deed, alsof hij een privégesprek tussen mij en hem plaatste, is zo ongelooflijk sociaal onbewust en mep. Dat is zoiets als borderline slangenstront. Dat is net wezelstront.”

Ze voegde eraan toe: “Ik zeg niet dat dat zijn hele persoonlijkheid inkapselt. Ik kan me niet voorstellen dat hij dat is. Misschien is hij dat wel, als een hele slang. Maar zo zag ik hem niet. Ik ging ervan uit dat hij het rustig aan zou doen en hij ging informatie delen waarvan ik me niet op mijn gemak voelde als hij het deelde.”

Analysebedrijf voor sociale media Sociaal mes heeft sindsdien een forse daling in het Instagram-account van Doja Cat gemeten, van 24,34 miljoen naar 24,14 miljoen in minder dan een week. Ondertussen is het aantal volgers van Schnapp in dezelfde periode gestegen van 24,25 miljoen naar 25,17 miljoen.

Schnapp heeft nog niet gereageerd op de opmerkingen van Doja, hoewel hij de originele TikTok-video met hun privéberichten heeft verwijderd.

In ander Doja Cat-nieuws werd de zangeres onlangs gedwongen haar 2022-tourdata te annuleren nadat ze een amandeloperatie had ondergaan.

Related posts

Geef een antwoord