Dit Shark FlexStyle-haargereedschap kost de helft van de prijs van concurrenten

  • Whatsapp
Het nieuwe Shark FlexStyle™ Air Styling & Drying System is For All Hairkind™, ongeacht je haartype of vaardigheden (PRNewsfoto/Shark)

Afbeeldingsbron: met dank aan Shark

Read More

Ik ben geen onbekende in het testen van een trend. Ik ben sinds het begin een trouwe Revlon One-Step Volumizer Föhnborstelmeisje (en voor volledige transparantie gebruik ik er nog steeds af en toe een) maar toen TikTok en influencers een upgrade naar de $ 600 Airwrap deden, moest ik weigeren. Hoewel mijn haar belangrijk voor me is, kon ik mezelf er niet toe brengen zoveel geld uit te geven. (Bovendien heeft mijn kamergenoot er een en kan ik hem op mijn gemak gebruiken.) Ik wist dat er iets anders moest zijn dat er op leek en tot slot kan ik bevestigen dat die er is.

De Shark Air Styler Föhnborstel ($ 270) is een van mijn nieuwe go-to’s voor het stylen van mijn haar, en het is minder dan de helft van de prijs van zijn concurrenten. Het is gloednieuw, dus het moet nog zijn weg vinden naar TikTok, maar laat me je vertellen dat dit de volgende grote haaraankoop is. Het beschikt over technologie die geen warmte met zich meebrengt, dus er is geen schade aan je haar, en je kunt het aanpassen aan je specifieke haartype voordat je het koopt.

Shark FlexStyle Air Styling & Droogsysteem föhn

Wat ik leuk vind aan het Shark FlexStyle Air Styling-systeem

Het Shark FlexStyle Air Drying & Styling System verandert van een föhn in een haarstyler. Dit is iets waar ik persoonlijk dol op ben, omdat ik mijn haar graag bijna helemaal droog heb voordat ik het style. Het heeft een knop waarmee het van de föhnvorm terug in een stylingstaaf kan draaien, en van daaruit kun je een van de hulpstukken gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen. Als iemand die een zware Revlon-gebruiker was, gebruik ik persoonlijk zijn ovale borstel om mijn haar recht te stylen, en het doet geweldig werk. Het is krachtig, snel en gebruikt weinig warmte om mijn haar te stylen.

Shark FlexStyle Air Styling & Droogsysteem

Een ander punt van aandacht voor deze FlexStyler is dat hij vier warmte- en luchtstroominstellingen bevat die kunnen worden verhoogd of verlaagd. Oftewel, als je het te warm hebt, kun je de temperatuur verlagen terwijl je bezig bent. Het is echt een alles-in-één haartool die voor elke gelegenheid kan worden gebruikt, en het kan zelfs worden gepersonaliseerd door u drie hulpstukken te laten kiezen die u denkt het meest te gebruiken.

Wat is het vermelden waard over het Shark FlexStyle Air Styling-systeem

De Shark FlexStyle is ongeveer even groot als de Airwrap. Het systeem wordt in totaal geleverd met drie opzetstukken, evenals een stylingconcentrator zodat je je haar beter kunt drogen. Het werkt geweldig op mijn golvend, halflang haar, en het werkt nog beter als je je haar voor gebruik bevochtigt met een beetje water. (Ik gebruik een spuitfles.) Mijn enige probleem is dat de Flexstyle niet wordt geleverd met een tas, waardoor het een beetje moeilijk op te bergen is. Dat is natuurlijk niet erg, maar het is wel iets om in gedachten te houden.

Voor wie is het Shark FlexStyle Air Styling-systeem het beste geschikt?

Als je op zoek bent naar een alles-in-één styler voor een betaalbare prijs, dan is dit iets voor jou. Het is gemaakt voor alle haartypes en veroorzaakt geen schade door hitte. Er is zelfs een diffuser-opzetstuk, wat geweldig is voor krullend of golvend haar.

Is het Shark FlexStyle Air Styling-systeem de uitgave waard?

Het Shark FlexStyle Air Styling System is naar mijn mening absoluut het geld waard. Het is mooi om naar te kijken, gemakkelijk te gebruiken en kan je haar krullen, volume geven, glad maken en drogen – wat wil je nog meer?

Overige gegevens

  • Het Shark FlexStyle Air Styling System wordt geleverd met drie gereedschappen en een concentrator.
  • De hulpstukken klikken op hun plaats, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze verschuiven.
  • Er is een systeem voor steil en golvend haar, evenals een voor krullend en krullend haar.
  • De krulspelden wikkelen, krullen en zetten automatisch in voor gebruiksgemak.
  • Het gereedschap veroorzaakt geen hitteschade dankzij het temperatuurregelsysteem.

Beoordeling

Related posts

Geef een antwoord