Dillon Francis deelt eerste single van ‘This Mixtape Is Fire TOO’ met ILLENIUM & EVAN GIIA

  • Whatsapp
dillon francis illenium

Zeven jaar geleden, Dillon Francis uitgegeven Deze mixtape is vuur. en niets was ooit hetzelfde. Met samenwerkingen met Calvin Harris, Skrillex, Bro Safari, Kygo en Chromeo, plus een remix van Party Favor, heeft het 7-track project fans sindsdien laten smeken om een ​​vervolg. Nu komt het eindelijk.

Read More

“Don’t Let Me Let Go” is het eerste voorproefje van Dillon’s aanstaande Deze mixtape is ook vuuralweer een langverwachte samenwerking tussen hem en ILLENIUM en EVAN GIIA.

“Heeft het me meer dan twee jaar gekost om dit nummer af te maken met Illenium en EVAN GIIA? Je hebt verdomd gelijk,’ zegt Francis. “Moet je het eens proberen, zodat ik een gevoel van voldoening in mijn leven kan voelen, dat de twee jaar van late nachten en vroege ochtenden niet voor niets waren en dat ik het waard ben en dat mijn moeder en papa zou trots op me moeten zijn en dat mijn broer mijn rug moet toekeren over het kopen van een nieuwe mountainbike voor hem omdat ik zogenaamd brak, maar het was al kapot, ook al heb ik geen bewijs? Ja. Alstublieft. Dank je.”

Vang Dillon Francis op tour hier en check hieronder het nieuwe nummer!

Related posts

Geef een antwoord