Clayton Echard: Ik walg van hoe ik werd afgebeeld in ‘The Bachelor’

  • Whatsapp
Clayton Echard: Ik walg van hoe ik werd afgebeeld in 'The Bachelor'

Clayton Echard. Sara Jaye Weiss/Shutterstock

Misplaatste schuld? Clayton Echard opende over zijn tijd als de Bachelor opleiding in seizoen 26 van de ABC-serie – en hij had enkele gedachten over hoe hij werd ontvangen door fans, schijnbaar de productie de schuld gevend van zijn bewerking.

Read More

Bachelor Clayton Echard en Susie Evans: een tijdlijn van hun relatie

Lees artikel

“Toen ik het terugkeek, schaamde ik me en walgde ik van mijn acties en de manier waarop ik werd geportretteerd of gezien op tv”, zei Clayton, 29, tijdens een interview met De Virginian-piloot gepubliceerd op zondag 10 juli. “Uiteindelijk moest ik leven met het feit dat mijn verhaal werd getoond. En dat was moeilijk, want dat is niet echt wie ik ben. Ik heb niet het gevoel dat wat ik in de show was, is wie ik echt ben, maar ik deed die dingen, ik werd die persoon.”

De voormalige NFL-speler, die verwees naar zijn tijd op De vrijgezel als een treinwrak,” leidde tot controverse toen hij onthulde aan deelnemer (en nu vriendin) Susie Evans dat hij met de andere twee finalisten had geslapen, wat ertoe leidde dat ze de show voortijdig verliet.

Bij de laatste rozenceremonie vertelde Clayton aan beide overgebleven vrouwen: Rachel Recchia en Gabby Windey, dat hij verliefd op hen was. De onthulling veroorzaakte een aanval van fanhaat via sociale media – iets waar de inwoner van Missouri moeite mee had.

Wat Clayton denkt Gabby Windey en Rachel Recchia Seizoen 19 van The Bachelorette Alles wat we weten
ABC/Craig Sjodin

“De haat door middel van cijfers was echt moeilijk voor mij om te overwinnen”, legde hij zondag uit. ‘Als het maar een paar berichtjes waren geweest, had ik het doorgegeven. Als het honderden berichten waren geweest, had ik het misschien in twijfel getrokken. … Maar voor mij waren het duizenden berichten, en in een zeer korte tijd, dus het werd erg overweldigend.”

Alles wat Clayton Echard heeft gezegd over zijn ‘bachelor’-finale

Lees artikel

Clayton, die in het verleden open is geweest over zijn geestelijke gezondheidsproblemen, nam de pushback en besloot het als inspiratie te gebruiken. Hij werkt nu aan een boek over het omgaan met lichamelijke problemen, waarin hij uitlegt dat “naar de show gaan een katalysator was voor mij, het gevoel alsof ik dit kan doen.”

“Het is iets waar ik gepassioneerd over ben en ik wil anderen kunnen beïnvloeden”, zei hij.

Ondanks haar vroege vertrek, onthulde de voormalige Seattle Seahawks-speler later tijdens de Na de laatste roos reünie in maart dat hij en Evans, 28, momenteel aan het daten waren en samenwoonden.

“Ik heb de afgelopen vier maanden met haar doorgebracht”, vertelde hij aan host Jesse Palmer destijds. “Ze maakt elke dag meer en meer indruk op me. En ze blijft me reden na reden geven waarom het volgen van mijn hart de beste beslissing was die ik ooit had kunnen nemen, en ik kon niet meer verliefd zijn op deze vrouw.”

Grootste afhaalrestaurants van Clayton en Susie’s post-‘bachelor’-interviews

Lees artikel

Later die maand vertelde de pro-atleet exclusief aan Ons Wekelijks dat zijn overtuiging dat je van meer dan één persoon tegelijk kunt houden, is veranderd sinds hij weer samen is met de inwoner van Virginia.

“[Now] Ik denk dat je maar op één persoon verliefd kunt zijn. Je kunt voor velen vallen, maar je kunt er maar op één verliefd zijn”, zei hij. “En daar heb ik een fout gemaakt. Ik was in de war tijdens de show en ik geloofde dat ik verliefd was op meerdere vrouwen, maar ik heb me sindsdien gerealiseerd dat ik denk niet dat ik dat was.”

Terwijl Clayton vertelde: De Virginian-piloot op zondag dat hij geen spijt heeft van de ervaring, merkte hij op dat hij het “nooit meer zou doen”.

Related posts

Geef een antwoord