Chung Ha schittert in prachtige nieuwe ‘Sparkling’ muziekvideo

  • Whatsapp
Chung Ha schittert in prachtige nieuwe 'Sparkling' muziekvideo

K-popsolist Chung Ha keerde gisteren (11 juli) terug met het eerste deel van haar tweede studioalbum ‘Bare & Rare’ en de eerste single ‘Sparkling’.

Read More

In de grillige nieuwe video staart de zangeres verlangend naar een vissenkom, voordat ze wordt vervoerd naar een onderwaterparadijs. Uitgedost in glitterachtige, op zeemeerminnen geïnspireerde outfits, voeren Chung Ha en haar achtergronddansers de choreografie van het lied uit tegen de achtergrond van een extravagant onderwaterpaviljoen.

Laat me steken, oh / Baby, je bent helemaal van mij, van mij, ik, ik, ik / Open het langzaam, oh / Baby, je bent helemaal van mij, van mij, ik, ik, ik,zingt ze op het bruisende nieuwe retro-popnummer.

Naast ‘Sparkling’ is het acht nummers tellende ‘Bare & Rare, Pt. 1’ bevat een samenwerking met collega 88rising singer-songwriter BIBI getiteld ‘Crazy Like You’. Chung Ha heeft bijgedragen aan de teksten voor elk nummer van het project en wordt ook gecrediteerd als de enige tekstschrijver van ‘California Dreams’, een nummer dat ze uitgevoerd op het Seoul Waterbomb Festival 2022 vorige maand.

De tracklist van Chung Ha’s tweede studio-inspanning bevat ook een aantal opmerkelijke namen in K-pop, zoals de voormalige Big Hit Music-producer en zangeres ADORA (bekend van haar werk met BTS, Tomorrow X Together en GFRIEND) en de Australische producer Tushar Apte op de nummers ‘Good Night My Princess’ en ‘Louder’, respectievelijk.

Deel één van ‘Bare & Rare’ komt ruim een ​​jaar na Chung Ha’s debuut studioplaat ‘Querencia’, die afgelopen februari uitkwam. Het is nog niet bekend wanneer de tweede helft van het album uitkomt.

Afgelopen november bracht Chung Ha een speciale digitale single uit met de titel ‘Killing Me’. In een viersterrenrecensie van het nummer, NME’s Angela Patricia Suacillo schreef: “Chung Ha blinkt uit in het nemen van wat ons bekend is en het gebruiken als metaforen voor haar eigen liefdesverdriet.”

Related posts

Geef een antwoord