Cardi B: Ik heb ‘nooit een oppas gehad’ voor dochter Kulture

  • Whatsapp
Luister op Google Play Muziek

Een hands-on moeder! Cardi B heeft nooit een oppas ingehuurd om haar dochter Kulture te helpen opvoeden – maar dat was niet altijd het plan.

Read More

“Er waren niet veel artiesten die aan het begin van hun carrière baby’s kregen. Ik had geen album uit toen ik erachter kwam dat ik zwanger was”, zei de 29-jarige rapper tijdens een interview met Vogue Singapore dat werd dinsdag 12 juli gepubliceerd. “Iedereen was zo nerveus voor mijn carrière en toekomst, maar ik bleef ze zeggen: ‘Het is makkelijk. Geloof me, ik krijg een oppas en zij gaat met mij op en neer reizen. Het wordt niet eens een gedoe.’”

Toen haar Kulture arriveerde, realiseerde de inwoner van New York zich echter dat ze niet helemaal op haar gemak was met het personeel dat met haar pasgeboren baby omging. “Toen de baby hier kwam, kon ik er niet eens aan denken om een ​​oppas te krijgen, omdat ik bang was dat er behalve mijn familie iemand om haar heen zou zijn,” legde ze uit.

De “WAP”-artiest, die de 4-jarige Kulture en de 10-maanden oude zoon Wave deelt met rapper offset, gaf toe dat ze ondanks haar hectische schema zonder ingehuurde hulp kan gaan vanwege haar sterke gezinsondersteuningssysteem. Het is iets wat ze waardeert, maar ze realiseert zich dat ze er niet te veel op kan vertrouwen.

“Je ouders hebben hun leven al geleefd en hun kinderen opgevoed”, legt de artiest van “Superbass” uit. “Ze zijn ouder en hebben niet dezelfde energie als iemand van in de twintig. Ik ben nooit ver van mijn kinderen, want dat is mijn verantwoordelijkheid als moeder.”

Die verantwoordelijkheid kan moeilijk zijn, vooral als je kinderen niet hun best doen. De “Bodak Yellow”-rapper gaf dinsdag toe dat het “heel stressvol” was omdat hij “de hele nacht en de hele dag” wakker was met een zieke Wave.

“Ik ben uitgeput. Ik ben overweldigd en bang geweest,” zei de Liefde en hiphop aluin onthuld. “Ik begon na te denken over hoe mijn moeder dit veel moest doormaken, omdat mijn zus en ik altijd tegelijk ziek werden. Ik heb mijn nooit gewaardeerd [mom] meer – als je kinderen hebt, kun je de dingen een beetje anders zien.

De Grammy-winnaar trouwde in september 2017 met echtgenoot Offset, 30, in Georgië. Ze werd voor het eerst moeder van Kulture in juli 2018 en Wave werd geboren in september 2021. Het Migos-lid van zijn kant verwelkomde drie kinderen voor zijn relatie met Cardi — Jordanië met Justine WatsonKody met Oriel Jamie en Kalea met Shya L’Amour.

“Toen ik zwanger was van Kulture, waren er veel mensen [were] zoals, ‘Oh, hij heeft al drie kinderen; waarom zou je een kind hebben met iemand die drie kinderen heeft?’” herinnerde Cardi zich tijdens een interview in december 2019 met Mode. “En het is als, hoe is dat zo erg? Mijn vader heeft acht kinderen, en we kunnen allemaal met elkaar overweg, en het voelt beter, voller. En met Offset heb ik het gevoel dat zijn kinderen gewoon een vleugje plezier tot leven brengen als ze in zijn huis zijn. Ik ben er eigenlijk dol op. Het brengt een andere kant van hem naar boven die ik graag zie, en ik vind het heerlijk om mijn baby te zien omgaan met haar broers en zussen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.”

Luister naar Hot Hollywood van Us Weekly terwijl de redactie van Us elke week de heetste nieuwsberichten op het gebied van entertainment neerzet!

Related posts

Geef een antwoord